Stad In De Kijker: Pedreguer - Een Authentiek Dorp met Natuurlijke Schoonheid

Pedreguer, een pittoresk dorp omgeven door de Sierra de Segària en Montgó-bergen, biedt een charmante en authentieke sfeer. Het dorp staat bekend om zijn sinaasappel- en amandelteelt en biedt tal van wandelroutes door de natuurlijke omgeving.

50931952466ef7cdfee69a2 12245774 1024 webp original

Pedreguer is bijzonder aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen, dankzij de rustige omgeving en de vele buitenactiviteiten.

Winkelen en Diensten

Voor winkelliefhebbers is het Portal de La Marina winkelcentrum in Ondara een uitstekende plek voor een dagje uit. Pedreguer zelf biedt een scala aan lokale diensten zoals supermarkten, scholen en banken, wat het tot een praktische en comfortabele locatie maakt om te wonen.

Marriott Golf & Spa La Sella

Pedreguer ligt dicht bij La Sella Golf Club, een paradijs voor golfliefhebbers. Het nabijgelegen Marriott Hotel biedt luxe wellnessfaciliteiten, ideaal om te ontspannen na een dag op de golfbaan. Daarnaast zijn er tal van nieuwbouwprojecten in de regio, wat het aantrekkelijk maakt voor diegenen die op zoek zijn naar moderne woningen.

Zorgvoorzieningen

Pedreguer ligt op korte afstand van het bruisende Denia, een populaire kuststad vol cultuur. Deze stad is erkend voor haar gastronomie en biedt meer dan 10 km aan zandstrand alsook een even lang rotsstrand. Denia biedt uitstekende zorgvoorzieningen met het publiek ziekenhuis Marina Salud (Hospital De Denia) en de privéziekenhuizen HLA San Carlos en HCB.

Feria de San Blas

Een bijzonder evenement in Pedreguer is de Feria de San Blas, die in februari plaatsvindt en de lokale cultuur viert met een middeleeuwse markt. Deze markt biedt een levendige en historische sfeer die het dorp nog authentieker maakt.

Pedreguer biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid, historische charme en moderne voorzieningen. Het is een geweldige keuze voor gezinnen met kinderen, die profiteren van de rustige omgeving en het ruime aanbod aan buitenactiviteiten. Bekijk ons vastgoedaanbod in Pedreguer.

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Laptop mockup 1

Op de hoogte blijven van de nieuwste panden?

As our offer changes regularly, you can subscribe to our alert service. 
We will be the first to let you know if we have a new property in that meets your requirements.