Vind Jouw Tweede Woning In Spanje

Op eerdere edities van de Second Home Expo in Antwerpen stonden wij klaar met ons uitgebreide aanbod, van luxe villa’s met zeezicht tot charmante woningen in het binnenland.

1 2

Holiday Estate op de Second Home beurs te Antwerpen

Bij Holiday Estate geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij passen ons aan jouw specifieke wensen en zoektermen aan, zodat we precies de juiste woning voor jou kunnen vinden aan de Costa Blanca, Noord of Zuid.

Ons aanbod strekt zich uit over de volledige kust, van Oliva tot Torrevieja, en zelfs tot Los Alcázares.

2 2

Wat is de Second Home Expo?

Sinds 1995 is de Second Home Expo actief in de Benelux en biedt bezoekers de mogelijkheid om zich te oriënteren op vastgoed in het buitenland, met een focus op tweede woningen. Je ontdekt hier tal van opties in meer dan 25 landen.

Wij hebben zelf ons hart verloren aan het zonnige Spanje en zijn daarom erkende vastgoedmakelaars bij de beroepsorganisatie API (Agente de la Propiedad Inmobiliaria), vergelijkbaar met het Belgische BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars).

3 2

Holiday Estate Infodagen

Hoewel wij dit jaar niet aanwezig zijn op de Second Home Expo, nodigen we je graag uit voor onze infodagen op 12 en 13 oktober in Hotel Weinebrugge. Hier bieden we 1-op-1 gesprekken aan, volledig afgestemd op jouw voorkeuren en budget voor een tweede woning aan de Costa Blanca.

Wil je persoonlijk advies en een gerichte aanpak? Schrijf je dan in voor een gesprek op maat en ontdek hoe wij je kunnen begeleiden bij de aankoop van jouw droomwoning in Spanje.

Contacteer ons eenvoudig via onderstaand formulier.

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht